Marketplaces

Waarom Marketplaces bij WeConnect?

Wie kiest om te verkopen via een marketplace van grote spelers als Bol of Amazon of via retailers Sponsored Products inzet, heeft toegang tot een grote groep potentiële klanten. Echter zal je merken dat verkopen niet altijd vanzelf binnenkomen. Gelukkig zijn er verschillende opties binnen deze sites om je merk of product een extra push te geven.

Dit is wat we doen

Organische groei

Het aanbod op marketplaces is enorm. Hierdoor zal je moeten zorgen dat je producten eruit springen in de zoekresultaten. Het zo compleet mogelijk maken van de informatie is een van de beste methodes. Denk hierbij aan

  1. Pakkende doch complete titel
  2. Sterke productomschrijving
  3. Complete productspecificaties
  4. Duidelijke, hoge kwaliteit foto’s
  5. Informative video

 

WeConnect helpt je bij het maken en testen van de ultieme productpagina.

Techniek

Vaak wil je de verkoop via marketplaces zo goed mogelijk automatiseren. Hierbij maak je gebruik van productfeeds om prijs en beschikbaarheid up-to-date te houden. Vaak is hierbij een feed manager nodig zoals bijvoorbeeld Channable of Channelengine. Laat ons weten waar je hulp bij nodig hebt en wij zorgen dat jouw feed of andere automatisering van je marketplace in orde komt.

Advertising

Voor die extra boost in sales maak je binnen marketplaces gebruik van de advertentiemogelijkheden. Sponsored products, sponsored brands, banner advertising, er zijn veel opties beschikbaar om je zichtbaarheid direct te vergroten. Samen plannen wij je campagne en voeren we tests uit om te zien wat de beste aanpak is.

Meer weten? neem contact op en wij denken graag met je mee.

Ben je op zoek naar Sponsored Products bij retailers (FMCG)? Klik dan hier.

Benieuwd naar een bijbehorende case?

Evidence

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.