Over ons

WeConnect’ers vervelen zich nooit.
We zijn een ondernemende club. Er is altijd wel iets aan de hand en in ontwikkeling. Ons vak staat sowieso nooit stil. Maar ook wijzelf zijn voortdurend in beweging. Net als onze diensten, onze klanten en niet te vergeten ons team.

passie, energie 

& resultaat

Wij zitten bomvol energie en passie. Die energie geven we door aan onze klanten in de vorm van creatieve content en innovatieve campagnes. Onze passie en enthousiasme voelen onze klanten, verbindt ons en het geeft ons de energie om samen successen te behalen. Met onze evidence based werkwijze gaan we altijd voor het beste resultaat!

passie

WeConnect’ers hebben passie. We houden van ons vak. We willen het beste uit een opdracht halen en staan daarom altijd klaar om bij te sturen. Dat verbindt ons met onze klanten, wat weer ten goede komt aan het werk.

energie

WeConnect’ers zitten bomvol energie. Dat merk je tijdens meetings en voel je als je bij ons op bezoek bent. Energie is aanstekelijk, het houdt onze mensen en projecten gaande. Ons motto is; wie energie geeft, krijgt het altijd terug.

resultaat

WeConnect’ers gaan voor het beste resultaat. Iedere marketing euro moet goed besteed worden. We kennen de ins en outs van alle advertentiekanalen, baseren onze strategieën op onderzoek en werken Evidence based. 

Niki Lubbers

Head of Operations

Paul Brinkhof

Managing Director

Iris van Wijngaarden

Head of Advertising

Jeroen de Faber

Managing Partner

Raymond Vos

Sales Manager

Laurens Ras

CRO, Data & Email Consultant

Maxime Lammerts

Client & Campaign Manager

Sanne de Jong

Community & Campaign Manager

Hannah Molleman

Community & Campaign Manager

Marlinde Schenk

Consultant & Ecommerce Specialist

Evenementen 2023!

06 apr 2023

Emerce Recruitment

Amsterdam

08 jun 2023

Digital Marketing Live

Amsterdam

12 okt 2023

Shopping Today

Utrecht

15 nov 2023

15 Jaar WeConnect Event

Woerden

Teamuitjes

Niet alleen op de werkvloer is het gezellig. Ook op de camping, in het restaurant, in het café, in de laser-war-zone en op het dakterras hebben we het altijd gezellig met elkaar.