Cases & blogs

Cases
&blogs

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.

Een selectie van
Een selectie van

Lo-fi content is de motor achter succes op social

Het dagelijks gebruik op social media neemt ieder jaar toe en we zijn in de afgelopen jaren steeds meer content gaan consumeren over steeds meer platformen. De barrières om content te ontdekken, zelf content te maken en te verspreiden zijn lager geworden.

Inzichten in Conversiegroei: concrete aanpak leidt snel tot resultaat bij Louwman

WeConnect 15 Jaar Event

Op 15 november vierden we ons jubileumfeestje in Kasteel Woerden met onze klanten, leveranciers, partners en personeel. Lees hier hoe de dag is verlopen!

Shop the look: Een mooie combinatie voor meer producten per aankoop

Voor- en nadelen van AI design generators

AI maakt ook een opmars in design. Er zijn verschillende (zowel gratis al betaalde) generators beschikbaar waarmee je met een prompt een afbeelding kan laten genereren. Maar werkt dit echt zo makkelijk als het klinkt? Is het de toekomst en is het de investering waard? Of zitten er ook nadelen aan? En hoe zit het met copyright?

E-commerce met AI personalisaties naar een hoger niveau tillen

In dit blog neem ik je mee hoe AI dit bereikt door middel van AI-gedreven productaanbevelingen, personalisatie van de gebruikerservaring, AI-gebaseerde personalisatie in e-mailmarketing en de voordelen van AI-gebaseerde personalisatie voor klantenbinding.

Hoe effectief zijn Meta Advantage+ Shopping campagnes?

Advantage+ shopping campagnes (ASC) zijn sinds augustus 2022 beschikbaar binnen Meta. Door middel van AI kun je als marketeer op een eenvoudige manier campagnes opzetten. Daarnaast is het gemakkelijker om de campagnes te personaliseren, doordat Meta automatisch verschillende ad creatives maakt op basis van de behoefte van de doelgroep.

Effectief personeel werven voor Jumbo door middel van Dynamic Ads