Cases & blogs

Cases
&blogs

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.

Een selectie van
Een selectie van

Is het nu patat of friet? Een influencer campagne voor het nieuwe product van CêlaVíta

De kracht van AI-samenwerkingen: ChatGPT als jouw Creatieve Sparringspartner tijdens brainstormsessies en creative block

ChatGPT heeft wereldwijd ongeveer 180 miljoen (*gemeten in september 2023) gebruikers en heeft daarmee de wereld veroverd. Het wordt breed toegepast in het dagelijks leven, variërend van meal-prep ideeën tot zakelijk gebruik. Maar vandaag wil ik focussen op hoe je ChatGPT daadwerkelijk kan gebruiken als effectieve sparringspartner.

Analyseer je data snel & eenvoudig met ChatGPT’s ‘Data Analysis’

Niet zo’n held met cijfers? Of te weinig tijd om regelmatig de de beschikbare data in te duiken? Dan zijn de ‘Data Analysis’ (voorheen Advanced Data Analysis/Code Interpreter) mogelijkheden binnen ChatGPT jouw beste vriend.

Slimme zet na kerst: pluk de vruchten van Q5

Kerst is voorbij en daarmee ook de drukte op de online advertising-kanalen. Kwartaal 4 is voor velen het belangrijkste kwartaal van het jaar. Vooral voor e-commercebedrijven is dit dé piek van het jaar: Black Friday, Cyber Monday, kerst en sale-periodes. In dit kwartaal wordt er massaal geadverteerd om zichtbaar te zijn als merk en verkopen te stimuleren. Maar wist je dat er na Q4 nog een belangrijke periode aanbreekt? Dit is het zogenoemde Q5!

Welke rol kan AI spelen in het ontwikkelen van een creatieve campagne?

Artificial Intelligence (AI) is in 2024 niet meer weg te denken. Het heeft zich geïntegreerd in diverse bedrijfstakken, zoals marketing, copywriting, ontwikkeling en design. Bij WeConnect begrijpen we hoe belangrijk het is om bij te blijven met de nieuwste trends en technologieën, daarom verkennen we volop de mogelijkheden van AI.

Lo-fi content is de motor achter succes op social

Het dagelijks gebruik op social media neemt ieder jaar toe en we zijn in de afgelopen jaren steeds meer content gaan consumeren over steeds meer platformen. De barrières om content te ontdekken, zelf content te maken en te verspreiden zijn lager geworden.

Inzichten in Conversiegroei: concrete aanpak leidt snel tot resultaat bij Louwman

WeConnect 15 Jaar Event

Op 15 november vierden we ons jubileumfeestje in Kasteel Woerden met onze klanten, leveranciers, partners en personeel. Lees hier hoe de dag is verlopen!