SEO

Waarom SEO bij WeConnect?

Goed vindbaar zijn in zoekmachines is cruciaal voor elke online business. Met Search Engine Optimisation (SEO) helpen we jouw omzet via zoekmachines te verhogen. ​

Dit bieden we

Hogere posities in Google en Bing​

Een toppositie claimen in de zoekmachines is de droom van elke onderneming. Goede informatie over hoe je dit doet is echter schaars. WeConnect heeft ruime ervaring op dit gebied en wij helpen je graag in het inzichtelijk maken van de mogelijkheden. Samen stellen we hier een strategie voor op en bekijken we wat er nodig is om binnen zoekmachines de autoriteit van jouw merk te verhogen 

Content is key ​

Een goede tekst op je website is het startpunt van jouw strategie. De juiste termen op de juiste plek zorgen ervoor dat Google weet dat jij een serieuze speler bent in jouw vakgebied. Wij zorgen er voor dat jouw content helemaal voldoet aan de eisen van de zoekmachines en de strijd aankan met jouw concurrenten. 

Technische SEO​

Aan de techniek van een website zitten vaak een hoop haken en ogen die ervoor kunnen zorgen dat zoekmachines de inhoud niet goed kunnen lezen of begrijpen. Met een snelle scan kunnen wij de grootste struikelblokken voor je identificeren. Met een uitgebreid plan en direct contact met de ontwikkelaar zorgen we ervoor dat jouw website optimaal is voor de web crawlers (robots) die zoekmachines gebruiken om jouw site te begrijpen.

Linkbuilding

Autoriteit in zoekmachines verkrijg je onder andere door links van andere sites naar jouw content. Hoe meer autoriteit de sites met een link, hoe hoger Google jouw autoriteit inschat. WeConnect kan je helpen deze extra autoriteit te verkrijgen door deze links voor je te vergaren. Hiervoor maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van sites. Met sponsored content zoals blogs zorgen wij niet alleen voor een betere plaatsing in zoekmachines, maar ook meer verkeer op jouw website.

Interesse? Vraag een strategische call aan met een van onze specialisten.

Benieuwd naar een bijbehorende case?

Evidence

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen.