customer & brand research

Waarom kiezen voor LiveResearch?

Bij LiveResearch hebben we jarenlange ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het optimaliseren van hun klanttevredenheid en merkpositionering. We bieden hoogwaardige software en geven gerichte aanbevelingen voor het versterken van de merkidentiteit en verbeteren van de merkbeleving.

Dit is wat we doen

Merkonderzoek voor een sterke merkidentiteit

We richten ons op merkonderzoek om jou inzicht te geven in hoe jouw merk wordt ervaren en hoe je de merkpositionering kunt verbeteren. We doen onderzoek naar onder andere merkbekendheid, merkassociaties, merkwaarde en het huidige imago. Op basis van deze inzichten geven we gerichte aanbevelingen om de merkidentiteit te versterken en de merkbeleving te verbeteren. 

Data gedreven aanpak

We geloven sterk in een data-gedreven aanpak bij al onze onderzoeken. Door gebruik te maken van de juiste onderzoeksmethoden en data-analysetechnieken, kunnen we nauwkeurige en betrouwbare resultaten leveren die jou helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Onze focus op data stelt ons in staat om objectieve inzichten te verkrijgen en de effectiviteit van branding strategieën te meten en te optimaliseren.

CTA: Bekijk onze cases en ontdek hoe we met onze data-gedreven aanpak organisaties hebben geholpen bij het optimaliseren van hun brandingstrategieën.

Hieronder geven we je graag een korte uitleg over onze in-house ontwikkelde platforms en hoe deze van elkaar verschillen. Beide tools zijn geschikt om verschillende onderzoeksmethoden te ondersteunen, zowel anoniem als identificeerbaar. De platformen zijn gebruiksvriendelijk en daarom zeer geschikt voor eigen beheer.

LiveResearch Dashboard

Ons LiveResearch platform is speciaal voor de medische sector ontwikkeld en wordt met name gebruikt als PREM onderzoekstool. Wij maken gebruik van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten die in samenwerking met het Radboud Universiteit zijn ontwikkeld. Het platform wordt momenteel in Nederland als Duitsland gebruikt.

De LiveResearch tooling is zeer eenvoudig in opzet en kan meertalig worden ingezet. Naast het uitgebreide dashboard beschikt de tool ook over een benchmark optie. 

EffectiveProfiles Dashboard

EffectiveProfiles is een Customer Data Platform waarmee organisaties Customer Experience en Branding onderzoeken kunnen uitvoeren en inzicht krijgen in persoonlijke, demografische en gedragsgegevens van klanten en consumenten. Het platform bouwt een 360 graden profiel op dat conform de GDPR-regelgeving kan worden gebruikt voor diverse marketingdoeleinden.

Met de Smart-Survey tool kunnen we verschillende databronnen combineren en specifieke onderzoeksdoelgroepen samenstellen op basis van aankoopdata. Hiermee kunnen we klanttevredenheid onder een unieke doelgroep meten of een vernieuwd concept testen. Door data op profielniveau op te slaan, kun je direct aan de slag met data. Deze data kun je vervolgens weer inzetten voor andere campagnes of je doelgroep segmenteren op basis van de gegeven antwoorden.

Wil je meer weten over hoe onze platforms jouw organisatie kunnen helpen bij het verbeteren van de customer experience en het verkrijgen van inzicht in persoonlijke, demografische en gedragsgegevens van klanten? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende demo van het platform.

Benieuwd naar een bijbehorende case?

Evidence

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.