Google Ads

Waarom Google Ads bij WeConnect?

Directe zichtbaarheid in Google, Youtube en miljoenen andere sites, platformen en apps. Google Ads is onmisbaar in elke online marketing strategie

Dit is wat we doen

Direct impact maken met Google Ads

Google Ads is een van de meest gebruikte manieren om producten of diensten onder de aandacht te brengen. Je koopt advertentieruimte in op Google, YouTube of een van de 3 miljoen andere websites, platformen en apps binnen het Google netwerk. Het netwerk van Google is zo groot, dat er voor elk budget wel kansen liggen en wij helpen je graag deze kansen te benutten.

Ruime ervaring

Onze consultants zijn zeer ervaren in SEA (Search Engine Advertising) en weten welke strategie past bij welke branche. Als Google advertising partner staan wij regelmatig direct in contact met Google en blijven wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden binnen deze steeds veranderende tak van advertising. Hierdoor zijn wij voor bijna elke markt in staat om de juiste doelgroep op de juiste plek te bereiken. Ook als de privacy van jouw klanten hoog bij je in het vaandel staat.

Evidence based adverteren

Het werk van een Google Ads specialist is nooit af. Door het uitvoeren van A/B tests en het constant monitoren van trends, concurrentie  en veranderingen in het account weten wij het beste te halen uit jouw advertentiebudget. Elk inzicht dat we verkrijgen uit onze advertentiecampagnes gebruiken we om deze verder te optimaliseren.

De kracht van AI aangevuld met de juiste ervaring

Campagnes binnen Google Ads maken steeds meer gebruik van Machine Learning en AI. Hierdoor behalen we vaak betere resultaten dan met kanalen waar deze AI niet zo sterk is.

Voor de best mogelijke resultaten moet je deze AI echter wel voeden met de juiste informatie. Met onze data centrische aanpak en ruime ervaring met de techniek weten wij deze algoritmes te voeden met de data die er toe doet, zodat jouw advertentiestrategie future-proof is.

 

Meer weten over onze Google Ads aanpak? Laat het ons weten.

Benieuwd naar een bijbehorende case?

Evidence

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.