Merkgroei

Wat wil je dat jouw doelgroep onthoudt als ze aan jouw merk denken? De unieke en onderscheidende elementen van jouw merk dragen bij aan het creëren van merkvoorkeur. 

Het communiceren van de distinctive brand assets via alle kanalen waar jouw doelgroep op te vinden is, is het consistent bouwen aan je merk. Alle marketing activiteiten zijn in lijn met het verhaal van je merk. En daarmee werken we aan het vergroten van de naamsbekendheid, opbouwen van vertrouwen bij je doelgroep en het creëren van loyaliteit bij je klanten. Er is niets zo mooi als bouwen, ontwikkelen en groeien! 

Een selectie van onze diensten

Stimuleer interactie met je merk, verzamel waardevolle data en realiseer rotaties met het Testpanel en winacties.
Definieer heldere doelstellingen, kies de juiste kanalen en bereik jouw doelgroep door middel van een strategie gebaseerd op evidence based marketing.
Ontdek welk social media platform het beste resultaat oplevert voor jouw merk met onze expertise in TikTok, Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en LinkedIn.
Direct impact maken met Google ads dankzij evidence based adverteren en AI.
Je doelgroep effectief bereiken door segmentatie, personalisatie en automation.
Versterk je merkidentiteit en verbeter je klanttevredenheid door middel van onderzoek.
Breng jouw merk tot leven met innovatieve concepten en toffe designs en video’s, geschikt voor ieder formaat en elk platform.

SEO

Hogere posities behalen in Google en Bing met behulp van content optimalisatie, technische SEO en linkbuilding.
Bereik de juiste doelgroep met creatieve content door influencers en content creators.
Wil je ook meer weten over:

Conversie verbeteren

Wil je omzetgroei realiseren, leads binnenhalen of downloads op je website? De juiste inzet van digitale kanalen, het verbeteren van de bezoekerservaring op de website en het slim inzetten van je verzamelde data zijn een greep uit de tactieken om je conversie te verhogen.