content & creatie

Waarom content & creatie bij WeConnect?

Met ons in-house creatieteam staan we altijd voor je klaar om jouw merk, boodschap of doel effectief over te brengen door middel van slimme campagnestrategieën en innovatieve concepten die we visualiseren in toffe designs en videos. We bepalen samen welke contentvorm het meest geschikt is om de boodschap te kunnen vertellen. Van statische visuals, tot engaging ads met video en animaties. In ieder formaat, voor ieder platform, voor elk doel of boodschap.

Dit bieden we

Aanpak voor succesvolle creatives​

Onze aanpak begint bij het begrijpen van jouw doelstellingen en alles te weten te komen over jouw doelgroep. Daarbij zullen we een deep-dive nemen en kruipen we in de huid van het merk, zowel visueel als inhoudelijk, om de keuzes tijdens content creatie te kunnen onderbouwen en te zorgen dat we altijd on-brand blijven.

We onderzoeken op welke platformen (b.v. Facebook, Instagram, Pinterest en/of YouTube) we jouw doelgroep kunnen bereiken. Daarna bepalen we welke contentvorm het meest geschikt is voor de boodschap en de KPI’s.

Door middel van een op maat gemaakte en overzichtelijke contentkalender en de beoogde doelen voor de campagne, bepalen we of we statische visuals of motion zullen inzetten. 

Ons creatieteam zal dit produceren, dit kan een digitale productie zijn of in de vorm van een film- of fotoshoot. Alle content wordt mobile first gemaakt. En onze fotografie, videografie en overige contentcreatie wordt altijd gemaakt voor alle verschillende formaten. Voor grote videoproducties werken we samen met onze partner PixelX.

Creatief onderscheidend​

Hoe val je op in een online omgeving waar de gemiddelde aandachtsspanne slechts enkele seconden is? Als merk moet je opvallen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van creatieve formats, het vertellen van originele verhalen of het inzetten van humor. Zo zorgen we dat we met jouw merk de aandacht trekken en dat het blijft hangen bij jouw doelgroep.

WeConnect heeft jaren ervaring met het maken van passende content voor onze klanten. Zowel online als offline hebben wij uitingen ontworpen voor onder andere: Kanzi, CêlaVíta, Napoleon, Kips en ruim 40 andere klanten.

Data driven content optimalisatie ​

Om het effect van elke marketing euro te vergroten, doen we continu A/B testen op copy en beeld. Zo meten we welke content goed werkt en waar de doelgroep behoefte aan heeft. Op deze manier halen we het maximale uit het budget en gebruiken we deze inzichten om de content verder te optimaliseren en resultaten te verbeteren voor toekomstige campagnes.

Ben je op zoek naar een partner die hierbij kan helpen? We staan voor je klaar! 

Benieuwd naar een bijbehorende case?

Evidence

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence Based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.