Media inkoop

Waarom media inkoop bij ons

Voor onze klanten hebben een breed scala aan kanalen waar we media inkopen, gericht op het vergroten van jouw online en offline aanwezigheid.

Onze expertise strekt zich uit van social media advertising tot Google Ads, retail media en influencer marketing. Hierin ontzorgen wij jouw merk helemaal. We maken een gericht plan met daarin een advies voor de meest geschikte kanalen(mix).

Dit doen we vanuit een full-funnel omni-channel oogpunt, waarbij kanalen naadloos op elkaar aansluiten en versterken. Hierbij maken wij passende content voor elk kanaal en kijken we doorlopend naar optimalisatiemogelijkheden met onze evidence-based werkwijze.

En natuurlijk tegen een zo voordelig mogelijk inkooptarief

Dit bieden we

Kanalen

Met social media advertising richten we ons op het kiezen van de juiste platforms, waarbij we elk kanaal op unieke wijze benaderen om de doelgroep te bereiken. Denk hierbij aan TikTok, Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.


Voor Google Ads gebruiken we onze ervaring in SEA, SEO en display advertising om effectieve strategieën op te stellen en kansen te benutten via Google, YouTube en een breed netwerk van websites en apps.


Daarnaast is influencer marketing een essentieel onderdeel geworden van moderne marketingstrategieën. We werken samen met social influencers en content creators om op creatieve wijze de doelgroep te bereiken en betrokkenheid te vergroten.

Met een data-centrische aanpak en strategische selectie van influencers zorgen we voor een effectieve inzet van marketingbudgetten, waardoor merken hun impact kunnen vergroten en succesvol kunnen groeien in de FMCG-markt.


Voor FMCG-klanten bieden we ook gespecialiseerde diensten op het gebied van retail media. Met retail media kunnen merken hun producten en diensten rechtstreeks onder de aandacht brengen van consumenten op online retailplatforms.

We helpen onze klanten om optimaal gebruik te maken van deze kanalen door strategische campagnes op te zetten en effectieve advertentieruimte in te kopen.

Door onze expertise in retail media kunnen we merken helpen om hun zichtbaarheid te vergroten en hun doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats te bereiken, wat resulteert in een hogere omzet en merkloyaliteit.

Door strategische inkoop van advertentieruimte en creatieve campagne-uitvoering zorgen we ervoor dat merken opvallen in een competitieve markt en een blijvende impact hebben op hun publiek.

Een selectie van onze partners

Data verzamelen
en slim inzetten

Bij de activatie campagnes wordt er waardevolle data verzameld waarmee we in ons dataplatform EffectiveProfiles 360 klantprofielen kunnen maken. Deze data zetten we in om met toekomstige campagnes de juiste doelgroep te retargeten. Daarnaast maken we ook lookalikes van deze relevante groep voor brede targeting in een awareness fase. De data van de reviews gebruiken we om sterke social proof content mee te maken voor social of in een nieuwsbrief. 

Benieuwd wat een activatie campagne voor jouw merk kan betekenen?
Neem dan contact met ons op en we werken een voorstel voor je uit!

Benieuwd naar een bijbehorende case?

Evidence

We willen graag cases en kennis delen met je. Bijvoorbeeld om te laten zien dat we met onze Evidence based aanpak de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau kunnen tillen. Food for thought.