WeConnect

slide alt

Evidence Based Marketing

Scroll

Evidence Based Marketing

Wij werken Evidence Based en tillen hiermee de digitale marketing van onze klanten naar het allerhoogste niveau. Alle beslissingen nemen wij op basis van verkregen customer data en/of research insights. Niet op basis van gevoel maar op basis van bewijs. Bewijs afkomstig uit ons Customer Data platform EffectiveProfiles of uit A/B testen. Bewijs wat we delen in onze rapportages en realtime online dashboards. Bewijs wat we gebruiken als input voor het optimaliseren van strategieën, campagnes en al onze werkzaamheden.

Door onze leidende digitale producten en diensten creëren wij succesvolle campagnes. Toonaangevende merken als Trendhopper, CêlaVíta, The Sting en Anna Nina gingen je voor en zijn het bewijs dat onze aanpak werkt!

we connect people
to brands

Evidence based digital marketing

Wij helpen onze klanten om hun business naar een hoger niveau te tillen door middel van een krachtige digitale aanpak. Door de combinatie van creativiteit, technologie, data en een energieke club experts met hands-on mentaliteit weten we altijd het beste resultaat te behalen.

Diensten

Customer & Brand Research

Data & Personalisation

Recruitment
Marketing