Recruitment
marketing

Al jarenlang werven we medewerkers voor toonaangevende werkgevers in verschillende branches. Door een full funnel aanpak ondersteund met data kunnen we jou helpen om sollicitanten te werven tegen de laagste kosten. En dat is nodig in deze krappe arbeidsmarkt! 

Wij werken Evidence Based om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Eerst nemen we je Employer Brand onder de loep en helpen je deze op te bouwen of te versterken. Wanneer het Employer Brand staat, kunnen we met onze full funnel aanpak effectieve wervingscampagnes opzetten. Op basis van candidate data en performance worden onze campagnes bijgestuurd, zodat we altijd streven naar het beste resultaat, een zo laag mogelijk CPA of CPH met de hoogste kwaliteit. 

Een selectie van onze diensten

Zet een krachtig werkgeversmerk neer, van workshop tot een strategische campagne.
De meest geschikte kandidaten vinden met full funnel campagnes tegen de laagste kosten.
Kom erachter hoe tevreden jouw medewerkers zijn en wat er verbeterd kan worden om jouw organisatie verder te laten groeien.
Optimaliseer je recruitmentcampagnes en verbeter de kwaliteit van sollicitanten door slimme toepassingen van data & automation.
Wil je ook meer weten over:

Branding

Het communiceren van de distinctive brand assets via alle kanalen waar jouw doelgroep op te vinden is, is het consistent bouwen aan je merk. Alle marketing activiteiten zijn in lijn met het verhaal van je merk. En daarmee werken we aan het vergroten van de naamsbekendheid, opbouwen van vertrouwen bij je doelgroep en het creëren van loyaliteit bij je klanten.