WeConnect

slide alt

Recruitment Marketing

Scroll

Recruitment Marketing

WeConnect Recruitment werft al jaren medewerkers voor verschillende branches, waaronder horeca, leisure en retail. Door middel van een Data Driven aanpak worden sollicitanten geworven tegen de laagste kosten. Zo combineren we onze Recruitment marketing strategieën met website personalisatie en de inzet van candidate data en profielen.

Onze Recruitment campagnes bestaan voornamelijk uit een funnel, zodat de Candidate Journey wordt doorlopen. Dit start vaak met een Employer Brand campagne die de Employee Value Proposition weergeeft en potentiële medewerkers kennis laat maken met de EVP pillars (USP’s). Na deze stap wordt de conversie fase ingezet. Hierin worden personen direct gevraagd om te gaan solliciteren bij de werkgever. Door middel van onze tooling wordt er ook gebruik gemaakt van candidate data, retargeting en websitepersonalisatie. 

we automate and improve recruitment

Werving & Tools

Via innovatieve en aansprekende campagnes richten we ons op de werving van personeel voor met name  retail, horeca, leisure en distributiecentra. In combinatie met onze tooling, zoals EffectiveProfiles en SmartWeb, wordt er candidate data opgebouwd, campagnes geoptimaliseerd en het sollicitatieproces verbeterd. 

Diensten

Evidence Based Marketing

Data & Personalisation

Customer & Brand Research