WeConnect

Conversie-optimalisatie

Data & Personalisation

CRO, het optimaliseren van conversie, bepaald in hoge mate het rendement van je marketing euro.

Webshops, Corporate Job portals en B2B & B2C Websites besteden doorgaans veel geld aan het aantrekken van verkeer. Bij het verbeteren van de conversie starten we eerst een uitgebreid analyse traject en brengen we de customer journey in kaart. Alle relevante touchpoints worden in kaart gebracht. Samen met onze klant bepalen we doelstelling, aanpak en KPI’s. Met een growth hacking aanpak realiseren we kort cyclische verbeterslagen waarbij we op basis van data, AB testen en analyses het vervolgpad bepalen.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.

  Recommended Reads