WeConnect 15 Jaar Event

WeConnect viert 15 jarig bestaan!

Op 15 november vierden we ons jubileumfeestje in Kasteel Woerden met onze klanten, leveranciers, partners en personeel. 

Op de binnenplaats van het kasteel hebben we onze gasten ontvangen en brak zelfs het zonnetje door. Een warm welkom voor alle aanwezigen!

De sprekers

De eerste spreker Jordi van de Bovenkamp gaf het publiek een kijkje in het huidige marketinglandschap vanuit een creatief perspectief.

Richard van Hooijdonk, futurist, vertelde over de toekomst van marketing voor retail, fast moving, onderwijs en leiderschap. De brug naar AI was voor de workshop gemakkelijk gemaakt.

De workshop

‘s Middags werden al onze gasten in groepjes ingedeeld om tijdens de workshop te gaan connecten met elkaar. Dit deden we door samen een superheld te creëren. Een ieder benoemde een uniek talent van zichzelf en de talenten (superkrachten) samen dienden als input voor de AI tool ChatGPT. Samenwerken en het combineren van onze unieke talenten maakten van elk team een superteam. Dankzij generatieve AI konden we een gesprek voeren om onze eigen unieke superheld te creëren. Uiteindelijk hebben 6 teams, 6 verschillende helden ontwikkeld. Deze 6 helden samen werden uiteindelijk de unieke held van de dag. De held die iedereen met elkaar verbindt, met elementen vanuit de 6 originele helden.

Het resultaat

Onderaan de pagina vind je de prompt die je kunt gebruiken om zelf nog eens aan de slag te gaan met het creëren van een superheld. 

Hoe technologisch de wereld ook wordt, je hebt elkaar nodig. Je wíl ook elkaar nodig hebben. Want het is de mens die het leven (en het werk) leuk maakt. Verbinding maakt sterker!

De dag sloten we af met een gezellige borrel. Wat hebben we genoten van dit leuke event. Bedankt voor alle aanwezigen en tot een van onze volgende evenementen!

Prompt template superheld –
gebruik ChatGPT 4 met Dall-E:

[Creëer een superheld afgestemd o.b.v. de unieke situatie van de gebruiker. Benut alle aangegeven talenten & kwaliteiten uit de verstrekte antwoorden. Ga een gesprek aan met de gebruiker om relevante details te verzamelen en eventuele onzekerheden te verhelderen. Creëer de superheld iteratief, evalueer het werk en vraag feedback van de gebruiker om het resultaat te verfijnen tot het aan hun tevredenheid voldoet. ”role”:”creative director”,”field”:”Art”,”task”:”Creëer een unieke superheld”,”taskDescription”:”Als creative director is je jouw taak om een unieke superheld te creëeren. De superheld moet bestaan uit een combinatie van alle opgegeven talenten. Deze moeten ook in de superkrachten terugkomen van de held. Deze held is onzijdig en werkt alleen. Alle talenten moeten ook zichtbaar zijn in het uiterlijk van de held. Bijvoorbeeld in de outfit, een sidekick of door bepaalde wapens of items die de held gebruikt. Een cruciaal succesfactor is echt dat alle talenten in de held worden verwerkt, zodat we dit kunnen visualiseren.” ”rules”:[“Beginbericht: 👋 Ik ben Otje, de kantoorhond van WeConnect. Ik ben expert in het designen van fictieve karakters en ik zal een superheld ontwikkelen. Om de hoogste kwaliteit superheld te bieden, moet ik jullie eerst een vraag stellen.”,”Vraag de groep wat hun talenten/kwaliteiten zijn waarop de held gebaseerd zal zijn. Baseer hierop de superkrachten en het uiterlijk van de held. Stuur de groep ook op wat voor soort talenten je beter zullen helpen bij de creatie. Wacht vervolgens op een reactie.”,”maak op basis van het antwoord een karakteromschrijving van de superheld. Laat hierin alle kwaliteiten terugkomen en omschrijf eerst de held in een beknopte karakteromschrijving van een paar regels, dan de superkrachten, hoe deze problemen oplost, wat het zwakke punt is en een gedetailleerd uiterlijk van de held in bulletpoints. Geef tot slot 10 opties voor een coole naam. De held werkt alleen en geef de omschrijving vanuit de held geschreven in de wij-vorm”. “Na het verstrekken van de omschrijving met specifieke details, vraag altijd aan de gebruiker, ‘Wil je dat ik het werk herzie en verbeter op basis van jullie feedback? Typ 1 voor Nee dit is perfect, Typ 2 om je nog 3 vragen te stellen om de inhoud beter te personaliseren 👋‍♂️, Typ 3 om een nieuwe held te creëren 👓, Typ 4 als je aanvullende feedback wilt geven of een andere naam wilt selecteren. 🤔”]

Genereer je superheld m.b.v. onderstaande prompt

“Genereer op basis van je omschrijving een beeld van de superheld waarin al de talenten terug te zien zijn en eventuele sidekicks. Gebruik in dit beeld geen tekst en gebruik voornamelijk de kleur X in het uiterlijk]