Websites

Je website is je online visitekaartje. Het is vaak één van de eerste kennismakingen die een klant met je bedrijf of dienst heeft. Daarom is het belangrijk dat je website er professioneel uit ziet en goed werkt.

We denken graag met je mee bij het ontwerpen van je website, zodat deze helemaal bij jou en je wensen past. En wij kunnen niet alleen zorgen voor een mooi ontwerp (gemaakt met WordPress), maar kunnen ook voorzien in het onderhoud ervan. Zo blijft je website up to date (niet alleen qua informatie, maar ook op technisch vlak) en hoef je je er verder geen zorgen over te maken. Omdat we werken met WordPress is de website na oplevering makkelijk te beheren, mocht je dat toch liever zelf doen. Ook hierin kunnen we je begeleiden.

Daarnaast is het heel belangrijk dat bezoekers je website makkelijk online kunnen vinden. We hebben specialisten in huis die je kunnen helpen bij de vindbaarheid van je pagina. Zo kunnen we het totaalpakket aanbieden en ben je online goed vertegenwoordigd. Interesse? Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.