WeConnect

Social

Evidence Based Marketing

Je ludieke campagne of mooie content meer bereik geven doe je met social marketing. Bij elke online marketing campagne is de social media laag een belangrijk element. 

Van always-on strategie tot losse campagnes, we denken altijd vanuit funnels die de consument door de klantreis begeleiden. Door de klantreis als startpunt te gebruiken zorgen we ervoor dat we consumenten op het juiste moment bereiken, met de juiste boodschap.

Targeten

Door de data die Social Media biedt, zorgt ervoor dat we doelgroepen zeer nauwkeurig kunnen definiëren en targeten. Na afloop van de campagne bekijken we door middel van social insights hoeveel procent van de beoogde doelgroep we bereikt hebben en wat dit op basis van de vastgestelde benchmark heeft opgeleverd aan bijvoorbeeld conversie, awareness of engagement.

Testen

A/B testen bij de campagne is een absolute must! Bij elke social advertising campagne die wij draaien zijn we continue op zoek naar verbetering. Dit doen we op niveau van doelstelling, platform plaatsingen, doelgroepen en advertenties. Hiermee levert een campagne niet alleen het beoogde resultaat op, maar ook interessante learnings die voor een volgende campagne worden gebruikt.

Wij zijn gespecialiseerd in adverteren op o.a. FacebookInstagramPinterestSnapchat, TikTok en LinkedIn. Meer weten? Neem contact met ons op.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.

  Recommended Reads