Instagram

Met adverteren op Instagram bereik je een jongere doelgroep ten opzichte van de Facebook doelgroep. Je kunt er daarom voor kiezen om Instagram mee te nemen als plaatsing bij Facebook Advertising, maar een campagne met advertenties speciaal gericht op Instagram werkt nog beter. 

Via plaatsingen in de fotofeed, Instagram Stories of de Explore pagina bereik je de doelgroep die via de Instagram advertising functie of Facebook Business Manager is gedefinieerd. Bij de laatste gelden veel dezelfde mogelijkheden als bij Facebook Advertising: met uitgebreid inzicht in campagnestatistieken kan er worden gecontroleerd op beoogde benchmarks en waar nodig geoptimaliseerd. De Business Manager is erg geschikt voor het A/B testen van advertenties of doelgroepen, waardoor de best presterende elementen kunnen worden geïdentificeerd en maximale resultaten kunnen worden behaald. 

Nieuwsgierig geworden naar wat Instagram advertising voor jouw bedrijf of merk kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Social Consultants. Wij kunnen ook adverteren op andere social media kanalen, zoals Facebook,  Pinterest, Snapchat en LinkedIn.