social marketing

Je ludieke campagne of mooie content meer bereik geven doe je met social marketing. Bij elke online marketing campagne is de social media laag een belangrijk element. Van always-on strategie tot losse campagnes, we denken altijd vanuit funnels die de consument door de klantreis begeleiden. Door de klantreis als startpunt te gebruiken zorgen we ervoor dat we consumenten op het juiste moment bereiken, met de juiste boodschap.

Door de data die Social Media biedt, zorgt ervoor dat we doelgroepen zeer nauwkeurig kunnen definiëren en targeten. Na afloop van de campagne bekijken we door middel van social insights hoeveel procent van de beoogde doelgroep we bereikt hebben en wat dit op basis van de vastgestelde benchmark heeft opgeleverd aan bijvoorbeeld conversie, awareness of engagement.

A/B testen bij de campagne is een absolute must! Bij elke social advertising campagne die wij draaien zijn we continue op zoek naar verbetering. Dit doen we op niveau van doelstelling, platform plaatsingen, doelgroepen en advertenties. Hiermee levert een campagne niet alleen het beoogde resultaat op, maar ook interessante learnings die voor een volgende campagne worden gebruikt.

Wij zijn gespecialiseerd in adverteren op o.a. Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en LinkedIn. Meer weten? Neem contact met ons op.

Interesse?

Of bel ons op: 0182-535 663 of mail ons op: info@weconnect.nl

Misschien ook interessant: