WeConnect

Medewerkers-tevredenheid

Customer & Brand Research

Medewerkerstevredenheid;
hoe tevreden zijn jullie medewerkers?

Employee Engagement gaat over de betrokkenheid en de bevlogenheid van jullie medewerkers. Wat voelen ze bij de organisatie en zijn zij bereid om een extra stap te zetten?

Het belang

De medewerker is net zo belangrijk als de klant waardoor het van belang is dat medewerkerstevredenheid met regelmaat gemeten moet worden. Betrokken, loyale en enthousiaste medewerkers willen groeien en daardoor zal de organisatie ook groeien. 

Twee keer per jaar een enquête is mogelijk maar diepere inzichten is ook bij de medewerker wenselijk. Denk hierbij aan korte, wisselde surveys waarin de status en de ontwikkeling beter zichtbaar wordt.

Het platform

Het onderzoeksplatform van LiveResearch is daarom ook goed inzetbaar voor Medewerkerstevredenheidsonderzoek. Onze onderzoekers ondersteunen jullie bij het gehele proces. Van het inrichten van het dashboard inclusief de benchmark tot aan het opstellen van de juiste korte vragenlijsten. Samen kijken jullie naar de resultaten en bepalen zo de quick wins. 

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.