Trainingen

Naast dat wij het bij WeConnect leuk vinden om verhalen te vertellen, vinden we het ook heel leuk om jou iets te leren, want: samen maken we jouw marketing beter. Heb je interesse in een training op het gebied van advertising (SEA) of wil je meer leren over het creëren van een goede social media strategie? Bekijk hieronder ons aanbod in trainingen en webinars.

Huidige trainingen

Zie je een training die je interessant lijkt, maar schikt de tijd of datum je niet? Neem dan contact met ons op! We geven namelijk ook incompany trainingen!

Wanneer: De training wordt gegeven op dinsdag 27 november 2018 (11:00 uur). De training duurt 2 tot 2,5 uur.
Kosten: €32,50 inclusief uitgebreide lunch (ochtend training) of borrel met hapjes (middag training).

Google Ads: van strategie tot resultaat

Wil je starten met SEA (Search Engine Advertising) of ben je hier al mee begonnen, maar heb je hulp nodig en wil je nóg meer leren? Dan is deze training echt iets voor jou!

Stap voor stap ontdekken we alle kansen die voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn. We bekijken de beste manieren om strategische besluiten te nemen om vervolgens op uitvoerend niveau te kunnen presteren. Van strategie, mogelijkheden, het maken van campagnes tot en met het evalueren van de prestaties.Na deze training heb jij het overzicht over jouw campagnes en ben je beter in staat om strategische en uitvoerende beslissingen te nemen.

Vragen en discussies bieden een mooie toevoeging aan de brug tussen theorie en praktijk. Tijdens de training ontvang je een heerlijke lunch met koffie, thee en sap of borrelen we na met heerlijke hapjes. Ben jij ook van de partij?


Schrijf je hier in!


Wanneer: De training wordt gegeven op 30 november 2018 om 16:00 uur. De training duurt 2 tot 2,5 uur.
Kosten: €32,50 inclusief borrel met hapjes.

Social media: hoe creëer je een goede social media strategie waarmee je jouw doelgroep écht bereikt?

En ook niet geheel onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat deze strategie doorgevoerd wordt. We starten de training met het doorlopen van je marketingdoelstellingen én het bekijken van de huidige social media kanalen. Wat doe je op dit moment? En met welk doel doe je dit? We leggen je aan de hand van de Connected Journey uit hoe je jouw doelstellingen kunt bereiken met de inzet van social media.

Op een laagdrempelige manier doorlopen we jouw social media kanalen én die van je mede-trainees. Vragen en discussies bieden hierdoor een mooie toevoeging aan de brug tussen theorie en praktijk.


Schrijf je hier in!


Wanneer: De training wordt gegeven op 11 december 2018 om 11:00 uur. De training duurt 2 tot 2,5 uur.
Kosten: €32,50 inclusief uitgebreide lunch.

Google Ads: alles wat je wil weten over Search & Shopping

Bereik jij jouw doelgroep al via Google Ads Search en shopping? Omdat de doelgroep zeer gericht op zoek is naar een bepaald product, dienst of informatie dat gerelateerd is aan jouw bedrijf, is het een zeer belangrijk kanaal voor het bereiken van jouw doelgroep. Maar … de concurrentie is hoog en de materie is ingewikkeld. Na het volgen van deze training weet jij al onze tips en tricks én kun je alles uit jouw zoek- en shoppingcampagnes halen.

In deze interactieve training gaan we op zoek naar jouw onderscheidend vermogen en focussen we ons op de zoekintentie van jouw doelgroep. Uiteraard vertellen we je ook álles wat je wil én moet weten over Google Search en Google Shopping. Tijdens de training ontvang je een uitgebreide lunch en is genoeg ruimte om te sparren en vragen te stellen.


Schrijf je hier in!


Incompany training aanvragen

Wil je met een grotere groep een training volgen? Dan komen we graag langs bij jou op kantoor! Voor groepen vanaf 6 mensen bieden wij incompany trainingen aan. Of dit nu op het gebied van social media, advertising (Google Ads) of e-mailmarketing is. Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!