Online surveys

Wil jij je consument nog beter leren kennen? Simple: Just ask! Stel je doelgroep vragen met een survey in onze onderzoekstool. Zo kom je te weten wie jouw doelgroep precies is en wat haar wensen en behoeften zijn. Dit kan een mooi startpunt zijn wanneer je een community wil gaan bouwen rondom je merk, je gericht wil gaan adverteren, je een prangende vraag hebt aan een select groepje consumenten of wanneer je een nieuw logo of product verpakking wil toetsen onder jouw klanten. 

Informatie verzamelen & klantprofielen maken

Door middel van een survey kun jij erachter komen hoe jouw doelgroep denkt over je merk, product of dienst. Het is een simpele manier om veel informatie te kunnen verschaffen. Met onze tool verzamelen we niet alleen antwoorden op jouw vragen, maar we creëren ook automatisch klantprofielen. Klantprofielen met een gemeenschappelijk kenmerk (bijvoorbeeld antwoord op een specifieke vraag) noemen wij audiences. Met audiences bouw je ook meteen waardevolle target audiences op die ingezet kunnen worden voor je online advertising of email marketing. Met één onderzoek openen zich vele deuren! 

Vragenlijst implementeren of ontwikkelen

Hoe werkt het? In samenwerking met jou of met een professionele marktonderzoeker ontwikkelen we een vragenlijst. We kunnen bestaande vragenlijsten implementeren, maar ook beginnen vanaf 0 en zelf de vragenlijst ontwikkelen. De survey is grotendeels een kwantitatief onderzoek, waarbij we vele mogelijkheden hebben in allerlei vraagtypes. Ook open vragen zijn een optie. Klik hier om alle vraagtypes te bekijken. 

Routing

In de vragenlijst bestaat de mogelijkheid om diverse routings toe te voegen. Hiermee kunnen we consumenten vragen laten zien, afhankelijk van hun vooraf ingevulde antwoord. Dit is mogelijk bij meerkeuzevragen en likert-scale vragen.  

Wij maken de landingspagina

Automatisch wordt voor deze vragenlijst een eigen landingspagina gecreëerd. Deze kunnen wij volledig vormgeven in jullie look & feel, zodat het perfect bij het merk aansluit! Vanuit advertenties, nieuwsbrieven, magazines of kranten kan je doelgroep zo direct de vragenlijst invullen, zowel op mobiel als desktop. Het is hierbij ook mogelijk om mensen anoniem een vragenlijst in te laten vullen.

Analyse & rapportage

Nadat de survey periode is afgelopen, zullen wij de resultaten voor je analyseren. Dit doen wij aan de hand van (real-time) dashboards die we samenstellen in onze onderzoekstool. Zo kunnen we grafisch weergeven wat de resultaten uit het onderzoek zijn. In een rapportage verwerken wij deze resultaten, verbinden wij hier conclusies aan en geven eventueel verder advies.  Ook kunnen we je toegang geven tot het real-time dashboard, zodat je tussentijds de resultaten kunt zien. 

Zou je graag een survey willen laten maken of meer willen weten? Neem dan contact met ons op!