Google Ads | Dienstverlening

Google Ads – van strategie tot resultaat

Wist je dat, alleen al in Nederland, meer dan 60% van alle digitale marketingbudgetten worden uitgegeven aan het zoeknetwerk van Google Ads? En, wist je dat het netwerk van Google niet alleen uit ‘Google Zoeken’ bestaat, maar ook display (youtube, app store en nog meer dan 3 miljoen platformen, websites en apps)? Het aandeel van Google is dus enorm en niet voor niets! Het rendement is enorm goed te managen, het bereik is gigantisch en de opties zijn ontelbaar, voldoende ruimte voor elke strategie!

Interesse?

Of bel ons op: 0182-535 663 of mail ons op: info@weconnect.nl

Onze aanpak binnen Google Ads

WeConnect werkt op een strategische manier naar het beste resultaat voor alle klanten. Een strategische aanpak en het onderscheidend vermogen staat bij ons centraal. Hoe moet je dit voor je zien? Vanuit het analyseren van de markt, het bedrijf, de producten en met name het onderscheidende vermogen (USP’s), gaan wij aan de slag met het formuleren van realistische doelstellingen en KPI’s. Op basis van de analyse maken we een passende, strategische aanpak voor Google Ads en richten we ons op het bereiken van de hoogst mogelijke resultaten.

Dé pilaren van Google Ads

Het netwerk van Google Ads is enorm! Om alle opties zo optimaal mogelijk in de hand te houden, biedt Google diverse campagnetypen aan, elk met eigen instellingen, target methoden en advertentiemogelijkheden. WeConnect kent het netwerk van Google Ads tot in de details en biedt daarom ook alle opties aan.

Misschien ook interessant:

Search

Adverteren middels tekstuele advertenties binnen ‘Google Zoeken’ (en zoekpartners). Dit vormt de basis en het fundament voor de meeste accounts.

Display

Statische en geanimeerde beeld advertenties op diverse locaties op basis van gedrag, interesses en belangrijke plaatsingen (+3 miljoen plaatsingen).

YouTube (Video)

Video-advertenties op o.a. YouTube en geschikte video-partners. Voor, tijdens en na video’s en / of als gerelateerde content getoond inclusief CTA!

Shopping

Product-advertenties op basis van productkenmerken vanuit een webshop. Dominante posities voor jouw producten en direct een prijsvergelijking.

Universal App

Heb je een app die meer gedownload of meer gebruikt moet worden? Via Universal App campagnes brengen we je app krachtige onder de aandacht!

Analytics

Kwalitatieve statistieken en data zijn essentieel voor het ‘runnen’ van goede campagnes. WeConnect bewaakt de data via Google Analytics en Tag Manager.

Onze impact in 2019:

231

miljoen vertoningen

108

duizend conversies

2.6

miljoen vertoningen

Nieuw of bekend met Google Ads?

Heb je weinig tot geen ervaring met Google Ads en wil je dit in zetten om je diensten en / of producten onder de aandacht te brengen? Of ben je al jaren actief met Google Ads en wil jij weten wat wij voor verschil in resultaten kunnen bieden? Geen probleem! WeConnect heeft een breed klant-portfolio: Van start-ups tot en met enterprises. Onze ‘maatwerk aanpak’ richt zich op een gedegen analyse van de markt, geen branche is voor ons te spannend! Van de tandarts op de hoek tot en met de nationale campagnes voor grote recruitment partijen. Wil jij weten wat WeConnect voor jouw Google Ads campagnes kan betekenen?

Neem contact met ons op!