WeConnect

Websites

Evidence Based Marketing

Je website is je online visitekaartje. Het is vaak één van de eerste kennismakingen die een klant met je bedrijf of dienst heeft. Daarom is het belangrijk dat je website er professioneel uit ziet en goed werkt.

We denken graag met je mee bij het ontwerpen van je website, zodat deze helemaal bij jou en je wensen past. En wij kunnen niet alleen zorgen voor een mooi ontwerp (gemaakt met WordPress), maar kunnen ook voorzien in het onderhoud ervan. Zo blijft je website up to date (niet alleen qua informatie, maar ook op technisch vlak) en hoef je je er verder geen zorgen over te maken. Omdat we werken met WordPress is de website na oplevering makkelijk te beheren, mocht je dat toch liever zelf doen. Ook hierin kunnen we je begeleiden.

Daarnaast is het heel belangrijk dat bezoekers je website makkelijk online kunnen vinden. We hebben specialisten in huis die je kunnen helpen bij de vindbaarheid van je pagina. Zo kunnen we het totaalpakket aanbieden en ben je online goed vertegenwoordigd. Interesse? Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.