WeConnect

Videografie

Evidence Based Marketing

De afgelopen jaren hebben we een flinke verschuiving naar video gezien online.

WeConnect heeft daar vroeg op ingezet en maakt al jaren kwalitatieve content voor gebruik op social kanalen. Reportages, interviews, recept video’s en sfeerimpressies, geen shoot is te gek voor ons. Of je nu op straat wilt filmen of bij fans thuis, wij staan met de camera klaar! Van concepting en storyboards maken tot schieten en editten, wij regelen de volledige productie.

Wij adviseren videografie voor verhalen waarin emotie en het menselijke element centraal staan. Wil je een testimonial van klanten, iemand thuis verrassen of een vermakelijke video maken? Zet onze videografie service in! Oad, CêlaVíta en Napoleon gingen je al voor.

Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van andere contentvormen, zoals fotografie en motion graphics.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.