WeConnect

Strategie

Evidence Based Marketing

De ideale manier om een nieuwe weg in te slaan met digital marketing is om eerst een heldere strategie te bepalen. Niet om het ingewikkeld te maken maar om doelgerichter en consistent middelen in te zetten.

Een strategie is niets anders dan een effectieve en efficiënte manier bedenken om sneller businessdoelen te bereiken. Strategie zorgt voor meer focus en geeft houvast voor opdrachtgevers, creatieven en mediaplanners. WeConnect heeft een aantal methoden ontwikkeld om in heel korte tijd tot een scherpe en bruikbare strategie te komen. We kiezen de methode die aansluit bij de scope van de werkzaamheden. Als strategisch framework gebruiken we daarbij de Connected Journey.

De aanpak helpt direct om mediakanalen en content planmatiger en kwalitatiever in te zetten en bij te dragen aan een consistente opbouw van het merk en prospects in slimme stappen door de journey te bewegen. Met de meeste van onze klanten hebben we deze workshops gedaan en het heeft steeds gezorgd voor verheldering van de positionering, KPI’s en beoogde touch points.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.