WeConnect

Organische vindbaarheid

Data & Personalisation

Bereik organische vindbaarheid middels zoekmachine optimalisatie

Bereik degene die naar jouw product of dienst op zoek is binnen de organische resultaten van Google (en andere zoekmachines zoals BING). Zorg ervoor dat jij als relevant resultaat getoond wordt om zo de doelgroep naar je website te krijgen. Bereik jouw doelgroep met organische vindbaarheid via zoekmachine optimalisatie (SEO) en zorg voor bezoekers op meerdere momenten binnen de customer journey!

Technische SEO

Bij technische SEO zorgen we ervoor dat de robots de juiste content op de juiste manier kunnen crawlen en indexeren.

OnPage (content)

Door op de juiste content te centraliseren, zorgen we dat belangrijke content geschreven en gevonden wordt.

Externe SEO

Externe verwijzingen genereren die middels autoriteit en relevantie de organische vindbaarheid versterken.

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk voor organische vindbaarheid?

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere aspecten die als totaal zorgen voor het behalen van de doelstellingen. Zo bestaat SEO niet alleen uit het optimaliseren van zoekwoorden, maar vraagt het een strategische aanpak, monitoring en samenwerking tussen andere kanalen om het optimale effect te bereiken. Maar waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk? Naarst organische vindbaarheid, richten we ons ook op het vormen van een sterke strategie en samenwerking met Google Ads zodat we effectief en efficiënt de doelstellingen kunnen bereiken.

Nummer 1 zoekmachine van Nederland

Op het gebied van ‘zoekgedrag’ is het netwerk van Google binnen Nederland verantwoordelijk voor 92,5%. Verreweg de grootste zoekmachine dus! Het organische zoeknetwerk van Google bevat ook afbeeldingen, shopping, nieuws, youtube (video’s) en maps. Een zeer uitgebreide manier van zoeken die beloond wordt door het grootschalige gebruik!

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.