WeConnect

Motion graphics

Evidence Based Marketing

Video is de meest opvallende vorm van content, maar een videoshoot behoort niet altijd tot de mogelijkheden. Het gebruik van motion graphics en animaties kan hierbij een uitkomst bieden. 

Motion graphics is een ideale manier om een grote hoeveelheid informatie op een eenvoudige en vermakelijke manier uit te beelden. Infographics, productintroducties en tekst animaties brengen wij tot leven via motion graphics!

Logo’s, transities en call-to-actions vallen beter op door het gebruik van geanimeerde effecten en zelfs bestaande video’s kunnen naar een hoger niveau getild worden door het toevoegen van animaties.

Onze motion graphics zijn ingezet voor klant presentaties, YouTube pre rolls, DOOH billboards en TV commercials door o.a. Kanzi, Napoleon en CêlaVíta.

We zijn ook gespecialiseerd in fotografie en videografie.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.