WeConnect

Media advies & inkoop

Evidence Based Marketing

Bij ons kun je terecht voor de inkoop van jouw media.

Wij denken met je mee vanuit doelstelling en doelgroep. Welke media goed bij jouw merk passen bepalen we op basis van kennis, ervaring en data van voorgaande campagnes.

We stellen een mediaplan op waarin we advies geven op welke manier we de doelgroep efficiënt kunnen bereiken. Dit leidt uiteindelijk tot een optimale mediamix van online, digital out of home en offline. Hierin worden alle mogelijke kanalen bekeken van banner advertising tot bioscopen, out of home en print. 

Na goedkeuring van het mediaplan gaan we over tot executie en het inkopen van media. Door de combinatie van advies en uitvoering, zorgen wij voor een goede doorvertaling van de campagne en het best mogelijke resultaat.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.