WeConnect

LinkedIn

Evidence Based Marketing

In Nederland zijn er ruim 4,7 miljoen professionals actief op LinkedIn om kennis te delen, informatie op te doen en hun netwerk te onderhouden. Grote kans dus dat ook jouw doelgroep te vinden is op dit platform!

De gebruikers van LinkedIn hebben de intentie om hun zakelijke netwerk op te bouwen en kennis te delen met personen met dezelfde interesses. Dit kanaal is daarom ideaal voor het bereiken van je B2B doelgroep, het werven van nieuwe medewerkers of om je werkgeversmerk online op te bouwen. 

Om een grote groep van professionals te bereiken kun je LinkedIn advertising inzetten. Hierbij zijn er verschillende doelstellingen mogelijk: het vergroten van naamsbekendheid, verkeer naar je website of genereren van leads. Samen denken we graag met je na hoe LinkedIn advertising jou kan helpen om je B2B doelstellingen te bereiken. 

Na het opzetten van de strategie en doelstellingen gaan we kijken naar de executie van de advertising. We kijken dan naar de potentiële doelgroep die we willen bereiken en vertalen dit naar LinkedIn doelgroepen. Deze groepen kunnen bestaan uit demografische data, functietitels, bedrijfstak, bedrijfsnaam of senioriteitsniveau van een persoon. Ook de inzet van je CRM-data en het maken van lookalike van een bestaande doelgroep helpen je om een nieuwe potentiële doelgroep te bereiken. Maar ook de websitebezoekers kunnen worden opgevolgd door middel van website-retargeting met gebruik van de LinkedIn Pixel. Genoeg mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken! 

Tijdens de advertising campagne en na afloop wordt er gebruikt gemaakt van LinkedIn Insights Dashboard om te bepalen of de KPI’’s zijn bepaald en welke learnings we kunnen meenemen naar eventuele vervolgcampagnes. 

Ben je benieuwd wat LinkedIn advertising voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact op met een van onze Social Consultants. Wij kunnen ook adverteren op andere social media kanalen, zoals FacebookInstagramPinterest en Snapchat.

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.