WeConnect

Instagram

Evidence Based Marketing

Met adverteren op Instagram bereik je een jongere doelgroep ten opzichte van de Facebook doelgroep. Je kunt er daarom voor kiezen om Instagram mee te nemen als plaatsing bij Facebook Advertising, maar een campagne met advertenties speciaal gericht op Instagram werkt nog beter.

Via plaatsingen in de fotofeed, Instagram Stories of de Explore pagina bereik je de doelgroep die via de Instagram advertising functie of Facebook Business Manager is gedefinieerd. Bij de laatste gelden veel dezelfde mogelijkheden als bij Facebook Advertising: met uitgebreid inzicht in campagnestatistieken kan er worden gecontroleerd op beoogde benchmarks en waar nodig geoptimaliseerd. De Business Manager is erg geschikt voor het A/B testen van advertenties of doelgroepen, waardoor de best presterende elementen kunnen worden geïdentificeerd en maximale resultaten kunnen worden behaald. 

We vertellen je er graag nog veel meer over.

Nieuwsgierig geworden naar wat Instagram advertising voor jouw bedrijf of merk kan betekenen?

Neem dan contact op met een van onze Social Consultants. Wij kunnen ook adverteren op andere social media kanalen, zoals FacebookInstagramPinterest en LinkedIn.

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.