WeConnect

Influencer marketing

Evidence Based Marketing

Influencer marketing is een snelgroeiende markt en anno vandaag een onmisbaar onderdeel van je online marketing strategie.

Waarom influencer marketing?

Door het inzetten van de juiste influencers voor jouw merk bereik je met creatieve content precies die doelgroep die voor jou interessant is. 

Niet alleen het bereik van een influencer is interessant, maar ook de mate waarin ze verbonden zijn met hun volgers en de invloed die zij hierdoor kunnen uitoefenen binnen hun community. Een influencer wordt als voorbeeld of zelfs vriend(in) beschouwd, waardoor volgers veel meer openstaan voor tips en adviezen over producten, merken of diensten dan het geval is bij platte advertising en reclames. Influencers brengen jouw merk tot leven en gaan met hun volgers hierover het gesprek aan. 

Naast het bereik en de hogere mate van authenticiteit van een influencer is creatieve contentcreatie een groot voordeel van influencer marketing. Fotografen en bloggers die weten wat jouw doelgroep interessant vindt, gaan aan de slag met jouw merk en creëren een heleboel branded content dat opnieuw gebruikt kan worden voor social feeds of advertising! 

Waarom WeConnect?

Door samen te werken met een full service digitaal bureau in plaats van een influencerbureau voorkom je hoge administratiekosten maar haal je wél een hoop kennis in huis. Naast specialisten op het gebied van influencer marketing hebben we namelijk ook verstand van online advertising, branded content en merkstrategie. Zo weten wij precies welke influencers er wel (en welke niet) aansluiten bij jouw merk en zoeken voor jou de beste matches. 

Per campagne stellen we met jouw strategie en doelen in het achterhoofd een plan op, zorgen we voor een creatieve briefing en onderhouden we direct contact met de influencers gedurende de campagne. Wij zijn op de hoogte van de KPI’s en de laatste trends rondom influencer marketing en maken begrijpelijke rapportages met de behaalde resultaten.

Benieuwd wat influencers voor jouw merk kunnen doen?

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.