WeConnect

Fotografie

Evidence Based Marketing

Eigen fotografie is een van de sterkste en meest breed inzetbare contentvormen dat een merk kan bezitten. 

Van ads tot nieuwsbrieven, social media posts en POS materiaal, eigen beeld zorgt voor professionele uitingen die in lijn zijn met de look-and-feel van een merk.

Niet iedereen beschikt over een eigen beeldbank voor marketingmateriaal, daarom heeft WeConnect een in-house fotografie studio voor packshots, sfeerbeelden, recept fotografie en zakelijke headshots. Ook kunnen wij op locatie een shoot houden.

Met onze ervaring in content creatie voor social media geven wij advies in wat het beste werkt op de verschillende kanalen. In combinatie met een, door ons gemaakte, contentkalender kunnen we efficiënt te werk gaan en in korte tijd een breed-inzetbaar pakket beelden creëren voor de klant.

We zijn ook gespecialiseerd in andere contentvormen, zoals videografie en motion graphics.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.