WeConnect

Creatie

Evidence Based Marketing

Om op te vallen in de drukte is gepersonaliseerde contentcreatie een belangrijk onderdeel van elke strategie. Maar hoe val je op in de online omgeving waar de gemiddelde aandachtsspanne 8 seconden is?

WeConnect heeft jaren ervaring met het maken van passende content voor onze klanten. Zowel online als offline, digitaal en fysiek, hebben wij uitingen ontworpen voor: Kanzi, CêlaVíta, Napoleon, Kips en ruim 40 andere klanten.

Hoe creëren wij passende content?

We beginnen door te kijken op welke platformen (b.v. Facebook, Instagram, Pinterest en/of YouTube) we de juiste doelgroep kunnen bereiken. Daarna bepalen we welke contentvorm het meest geschikt is voor de boodschap. Als er veel informatie moet worden gecommuniceerd is een motion vaak beter geschikt dan een visual met een lange lap tekst en als er meer entertainment-waarde aan de boodschap is verbonden kiezen we vaker voor een (zelf geproduceerde) video.

Onze fotografie, videografie en overige content creatie wordt altijd gemaakt voor alle verschillende formaten, zo vereist een Instagram Story een ander formaat en beeldverhouding dan een linkpost op Facebook. Ook creëren wij al onze digitale content mobile first.

Naast eigen content creatie adviseren we ook in het inzetten van bestaande content en kunnen lopende campagnes doorvertalen en optimaliseren naar digitale uitingen.

Data driven content optimalisatie

Om spend waste tegen te gaan, A/B testen we onze content meerdere keren. Door de boodschap, de visuals en de doelgroep te optimaliseren halen we het beste uit het budget en kunnen we de klant beter adviseren op toekomstige campagnes.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.