WeConnect

Activatie-campagnes

Evidence Based Marketing

Om op te vallen als merk in het online medialandschap is een activatiecampagne zeer geschikt.

Bij een activatie worden consumenten aangezet om interactie te hebben met je merk. Door deze persoonlijke benadering en interactie tussen merk en consument, maak je veel impact. Afhankelijk van de doelstelling wordt een activatiecampagne strategie bedacht en een passende uitwerking in de vorm van bijvoorbeeld een influencer campagne, een TikTok challenge, een testpanel met cashback of een win promotie.

Ons team van digital marketing experts en creatieve designers bedenken en ontwikkelen de tofste campagnes die je merk laten groeien. Neem vooral eens een kijkje bij onze cases!

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.