WeConnect

Direct meer impact met Google Ads

Ontvang een uitgebreide offerte en plan op maat en weet direct waar je aan toe bent. Uitgewerkt van doelstelling tot en met resultaat. Toch eerst iemand spreken?
Bel ons: (0) 182 – 535 663

  WeConnect: onderscheidend door strategie en aandacht

  Op basis van jouw briefing stellen we een offerte en slimme aanpak voor waarin jouw onderscheidend vermogen en de zoekintenties van de prospects centraal staan. We richten het GoogleAds account in en starten gesegmenteerde campagnes op. In de offerte staat het aantal uur dat we eenmalig nodig hebben voor de opstartfase, afhankelijk van de complexiteit. Daarna beheren en optimaliseren we de campagnes voor een vast aantal uur per maand. Je krijgt een duidelijke maandrapportage met alle relevante KPI’s en ons advies voor de volgende maand. Je kunt de budgetten maandelijks bijsturen of zelfs stoppen.

  Strategie

  Wij baseren onze strategie op het onderscheidend vermogen van jouw product/dienst en de daadwerkelijke zoekintentie van jouw klant. Door dit minutieus toe te passen is ons resultaat beter.

  Aandacht

  De ervaren specialisten van WeConnect werken aan jouw campagne alsof het ons eigen merk is. Altijd op zoek naar wat er nóg beter kan. We hebben direct contact en schakelen snel.

   Resultaat

  Na een grondige account analyse maken we een plan op maat voor je met duidelijke KPI’s. Met onze gedetailleerde aanpak zorgen we voor maximale ROI voor elke doelgroep en device.

  Waarom WeConnect?

  Digital marketingbureau WeConnect werkt met 25 professionals elke dag aan een nóg beter resultaat voor onze ruim 50 klanten. We combineren ervaring en creativiteit met de nieuwste data technieken. WeConnect is gecertificeerd Google Partner door bewezen kwaliteit en verantwoordelijkheid binnen onze accounts. We hebben een directe lijn met Google voor support aan onze accounts voor commerciële en technische vraagstukken.

  Wil jij weten of je meer uit Google Ads kunt halen? Naamsbekendheid, meer bezoekers, nieuwe klanten, meer omzet, hogere ROI. Vraag onze gratis analyse aan en ontdek waar je kansen liggen.

  Search

  Bereik de ‘zoekende’ doelgroep middels de meest krachtige advertenties en belicht waarom jouw product / dienst / bedrijf de juiste keuze is.

  Shopping

  Bereik diegene die gericht op zoek is naar jouw producten en prijsbewust of onderscheidend vermogen centraal heeft staan via Shopping!

  Display

  Betrek de doelgroep bij jouw product / dienst / bedrijf en help de naamsbekendheid / bekendheid van een aanbieding te laten groeien.

  Video

  Breng jouw merk / product / dienst tot leven middels video campagnes op YouTube en genereer direct een groot bereik aan kijkers!

  App

  Wil je jouw app onder de aandacht brengen? Zorg direct voor meer downloads door Universal App campagnes via Google Ads.

  Data

  De beste inzichten in de prestaties middels Tag Manager, Google Analytics en altijd toegang tot uitgebreide dashboards met Data Studio.

  Zij gingen je voor:

  Direct meer impact met Google Ads?