Data Driven Marketing


Maak jij al optimaal gebruik van data?
Klanten laten grote hoeveelheden informatie achter op je (digitale) kanalen. Helaas is deze data vaak gefragmenteerd en daardoor is het lastig om die informatie te benutten. EffectiveProfiles helpt je graag, zodat ook jouw waardevolle data optimaal benut wordt.

Van online bereik naar kopende klanten

Wij verzamelen klantdata uit alle beschikbare (digitale) kanalen, zoals social media, nieuwsbrieven, kassasystemen, activaties en sales. Door alle data te koppelen, wordt een realtime 360 graden klantprofiel gerealiseerd. Dit helpt marketeers te bepalen welke content ingezet of geoptimaliseerd moet worden om consumenten verder in de customer journey te brengen en wat het profiel is van potentiele klanten voor nieuwe campagnes.

Door het zenden van relevante (en gepersonaliseerde) content worden clickrates hoger, de bounce rate op de website verlaagd en wordt ingezet op conversieverbetering. Wij bieden je alle tools en services die nodig zijn zonder dat je zelf specifieke kennis of extra tijd nodig hebt.

Onze slimme algoritmes laten je zien bij welke consumenten en via welke kanaal je meer omzet kunt behalen en op welke manier je dit het beste kunt doen. Verhoog de omzet per klant door ze meer én vaker bij je te laten kopen en voorkom inactieve klanten.

Zorg voor relevante content

Verbeter je conversie

Verhoog je omzet

“Uit onderzoek van DDMA blijkt dat de grootste uitdagingen voor bedrijven op het gebied van data driven marketing de kwaliteit van data, een betere samenwerking tussen verschillende afdelingen en de techniek, systemen en tooling zijn.” EffectiveProfiles neemt deze uitdagingen graag voor je weg.