Diensten


Community management

Wij zorgen ervoor dat merken positief top of mind blijven bij hun klanten en houden de merkreputatie hoog met dagelijkse webcare

Cashback campagnes

Wij bieden drie cashback campagnes met unieke voordelen om jouw product te verspreiden en nieuwe kopers te activeren.

Social brandbook

Wij creëren een social brandbook op basis van een intensieve brandkey workshop. Hierin staat de social strategie beschreven.

Data driven marketing

Weten wat jouw klant wil, denkt, doet én kiest. Die kennis halen wij uit EffectiveProfiles. Ons dataplatform dat wij kunnen koppelen aan de online activiteiten van jouw klant.

Facebook huurapps

Meer fans, meer klantinformatie, hogere conversie. Wij bieden een scala aan Facebook huur-apps voor activaties, services en extra sales.

SmartSurvey

Met de SmartSurvey van EffectiveProfiles zet je eenvoudig een onderzoek op. SmartSurvey beschikt over 15 vraagtypen en is realtime te volgen via ons platform.

Advertising

Naamsbekendheid vergroten of juist meer sales genereren? Met Google Adwords, Google Shopping, display advertising of social media advertising behalen we jouw marketingdoelstellingen.

E-mailmarketing

Met onze SmartMail module ontwikkelen en verzenden we niet alleen jouw B2B of B2C nieuwsbrieven, maar zorgen we ook voor conversieverhoging door segmentatie en helpen we je het e-mailbestand vergroten.

Strategie

Op basis van jouw marketingdoelstellingen ontwikkelen we een digitale marketingstrategie.

Benieuwd naar de meest effectieve campagne voor jouw bedrijf?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op