WeConnect

SEO & SEA

Data & Personalisation

Google Ads – van strategie tot resultaat

Wist je dat, alleen al in Nederland, meer dan 60% van alle digitale marketingbudgetten worden uitgegeven aan het zoeknetwerk van Google Ads? En, wist je dat het netwerk van Google niet alleen uit ‘Google Zoeken’ bestaat, maar ook display (youtube, app store en nog meer dan 3 miljoen platformen, websites en apps)? Het aandeel van Google is dus enorm en niet voor niets! Het rendement is enorm goed te managen, het bereik is gigantisch en de opties zijn ontelbaar, voldoende ruimte voor elke strategie!

 

Onze aanpak binnen Google Ads

WeConnect werkt op een strategische manier naar het beste resultaat voor alle klanten. Een strategische aanpak en het onderscheidend vermogen staat bij ons centraal. Hoe moet je dit voor je zien? Vanuit het analyseren van de markt, het bedrijf, de producten en met name het onderscheidende vermogen (USP’s), gaan wij aan de slag met het formuleren van realistische doelstellingen en KPI’s. Op basis van de analyse maken we een passende, strategische aanpak voor Google Ads en richten we ons op het bereiken van de hoogst mogelijke resultaten.

Dé pilaren van Google Ads

Het netwerk van Google Ads is enorm! Om alle opties zo optimaal mogelijk in de hand te houden, biedt Google diverse campagnetypen aan, elk met eigen instellingen, target methoden en advertentiemogelijkheden. WeConnect kent het netwerk van Google Ads tot in de details en biedt daarom ook alle opties aan.

Search

Adverteren middels tekstuele advertenties binnen ‘Google Zoeken’ (en zoekpartners). Dit vormt de basis en het fundament voor de meeste accounts.

Display

Statische en geanimeerde beeld advertenties op diverse locaties op basis van gedrag, interesses en belangrijke plaatsingen (+3 miljoen plaatsingen).

Youtube

Video-advertenties op o.a. YouTube en geschikte video-partners. Voor, tijdens en na video’s en / of als gerelateerde content getoond inclusief CTA!

Shopping

Product-advertenties op basis van productkenmerken vanuit een webshop. Dominante posities voor jouw producten en direct een prijsvergelijking.

Universal app

Heb je een app die meer gedownload of meer gebruikt moet worden? Via Universal App campagnes brengen we je app krachtig onder de aandacht!

Analytics

Kwalitatieve statistieken en data zijn essentieel voor het ‘runnen’ van goede campagnes. WeConnect bewaakt de data via Google Analytics en Tag Manager.

0
Vertoningen

Onze resultaten in 2021

0
Conversies
0
Vertoningen

Nieuw of bekend met Google Ads?

Heb je weinig tot geen ervaring met Google Ads en wil je dit in zetten om je diensten en / of producten onder de aandacht te brengen? Of ben je al jaren actief met Google Ads en wil jij weten wat wij voor verschil in resultaten kunnen bieden?

Neem gerust contact op

WeConnect heeft een breed klant-portfolio: Van start-ups tot en met enterprises. Onze ‘maatwerk aanpak’ richt zich op een gedegen analyse van de markt, geen branche is voor ons te spannend! Van de tandarts op de hoek tot en met de nationale campagnes voor grote recruitment partijen. Wil jij weten wat WeConnect voor jouw Google Ads campagnes kan betekenen? Bel ons op 0182-535 663 of laat een bericht achter en we komen spoedig bij je terug.

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.