WeConnect

Activaties

Data & Personalisation

Meer naamsbekendheid voor jouw merk met een testpanel!

Heb je net een nieuw product op de markt gezet en wil je weten hoe de consument hierover denkt en daarnaast ook meteen meer naamsbekendheid voor dit product genereren? Kies er dan voor om samen met ons een testpanel uit te voeren. Een goede manier om naamsbekendheid en product trial te combineren!

Door middel van een oproeppost op social media wordt de doelgroep opgeroepen om mee te doen aan het testpanel. Meestal is dat iets in de trant van: “Doe mee aan ons testpanel en win x”. Dat kan zijn: het product dat getest wordt of een ander product dat goed bij de doelgroep past en ervoor zorgt dat mensen zich graag willen opgeven voor jouw testpanel.

Vervolgens komen geïnteresseerden terecht op een speciale landingspagina die helemaal in de look & feel van jouw merk is ontworpen. Hier kun je de doelgroep wat vragen stellen om zo meer over ze te weten te komen. Potentiële deelnemers voeren vervolgens hun persoonsgegevens in en kunnen daarbij ook de nieuwsbrief opt-in aanvinken (dit doet de meerderheid).

Door de vragen die deelnemers hebben ingevuld en persoonsgegevens, kunnen wij vervolgens in ons dataplatform EffectiveProfiles 360 graden klantprofielen maken. Zo kunnen je met nieuwe online marketinguitingen de juiste doelgroep retargeten. Daarnaast kunnen we ook lookalikes van deze groep maken, zo breng jij data driven marketing naar een hoger level!

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.