WeConnect

A/B
Testen

Data & Personalisation

Meer conversie behalen? In korte (voor de consument onzichtbare) online tests kun je snel onderzoeken wat het beste presteert.

A/B testen is een belangrijk onderdeel van onze Evidence Based werkwijze. Het doel van A/B testen is het optimaliseren van specifieke onderdelen om de bijbehorende KPI’s te realiseren. 

A/B testen kunnen binnen meerdere touchpoints van de customer journey plaatsvinden. Van aanpassingen in Advertentie content, targeting en biedstrategie, tot en met website-personalisatie en CRO  werkzaamheden. 

Wanneer pas je A/B testen toe?

Je moet altijd A/B testen! Het onderbouwen van beslissingen op basis van data biedt een degelijk fundament voor het maken van beweuste keuzes en optimalisatie-slagen. 

Inhoudelijk meer lezen over Evidence Based werken? Bekijk ons artikel >>

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.