WeConnect

Tooling

Customer & Brand Research

Hieronder vang je alvast een glimp op van onze in-house ontwikkelde platformen. Beide tooling systemen zijn inzetbaar ter ondersteuning van verschillende onderzoeksmethodieken. De platformen zijn user-friendly dus zeer geschikt voor eigen beheer.

Customer Satisfaction Platform

Ons CX platform is sinds 2015 in gebruik en was toen speciaal voor de medische sector ontwikkeld. Een sector waar privacy een basisbehoefte is. Dat wil zeggen dat de gehele tooling vanuit een Privacy By Design principe is opgebouwd. Het Customer Satisfaction platform wordt daarom voornamelijk ingezet voor onze Customer Experience programma’s.

De tooling is zeer gebruiksvriendelijk en kan meertalig worden ingezet. Naast het uitgebreide dashboard, beschikt de tool ook over een benchmark optie. De gebruiker wordt voorzien van inzichten op het gebied van klant-, patiënt- en/of medewerkerstevredenheid.

EffectiveProfiles Platform

EffectiveProfiles is een Customer Data Platform waarin zowel Customer Experience als Branding onderzoeken plaats kunnen vinden.

Een Customer Data Platform verzamelt klant-, consument gegevens. Als organisatie verkrijg je inzichten in alle persoonlijke, demografische- en gedragsgegevens. Het platform bouwt (conform GDPR regels) een 360 graden klantprofiel op, die vervolgens inzetbaar zijn voor verschillende marketingdoeleinden.

Het platform is voorzien van een Smart-Survey tool. Een krachtige profile based onderzoeks oplossing. Binnen het platform kunnen we verschillende databronnen combineren voor het verkrijgen van de juiste inzichten. Zo kunnen we aankoopdata gebruiken voor het samenstellen van specifieke onderzoeksdoelgroepen. Deze doelgroepen kunnen we vervolgens targeten voor verschillende onderzoeksmethodieken. Denk hierbij aan klanttevredenheid binnen een unieke doelgroep of het testen van een vernieuwd concept. Doordat de data op profiel niveau wordt opgeslagen krijgen organisatie actionable data. Dat wil zeggen dat jullie (marketing)afdeling meteen aan de slag kan.

Interesse?

We denken graag met je mee.