WeConnect

Online Dashboarding

Customer & Brand Research

Al je data op één plek, overzichtelijk en user-friendly.

Het LiveResearch onderzoeksplatform is sinds 2015 in gebruik en is speciaal ontwikkeld voor de medische sector. Een sector waar privacy een basisbehoefte is. Dat wil zeggen dat de gehele tooling vanuit een Privacy By Design principe is opgebouwd. Het Customer Satisfaction platform wordt daarom voornamelijk ingezet voor Customer Experience programma’s.

De tooling is zeer user-friendly en kan meertalig worden ingezet. Naast het uitgebreide dashboard, beschikt de tool ook over een benchmark optie. De gebruiker wordt voorzien van inzichten op het gebied van klant-, patiënt- en/of medewerkerstevredenheid.

Daarnaast is het platform uitermate geschikt voor de complexe B2B2C markt. LiveResearch biedt B2B organisaties de mogelijkheid om in samenwerking met hun klanten (relaties), inzicht te krijgen in de klantbeleving van de eindgebruiker.

Hoofdorganisatie → Zakelijke klant → Eindgebruiker

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.