WeConnect

Customer
Experience

Customer & Brand Research

Customer Experience, bouwen aan een vruchtbare klantrelatie en deze blijven onderhouden. Creëer waardevolle ervaringen op de belangrijkste momenten, in lijn met de merkbelofte die ze zullen onthouden.

LiveResearch ondersteunt organisaties met het integreren van klantfeedback door alle lagen van het bedrijf heen. Wij vinden het belangrijk om de medewerkers te betrekken waardoor de klant centraler zal komen te staan. Daarbij gebruiken wij ons “Hart”, verdeeld in twee looproutes, die vanuit een outside-in benadering zijn ontstaan. Wij geloven in het realiseren van groei door middel van solide, real-time inzichten en geavanceerde analytics.

Ontdekken & Definiëren

De bestaande klant is net zo belangrijk als de nieuwe klant. Misschien nog wel belangrijker want enthousiaste bestaande klanten zullen vaker terug komen, zullen meer uitgeven en de organisatie sneller aanbevelen. Om deze relatie te verstevigen hebben jullie gedegen inzichten nodig. Wij zijn gespecialiseerd in;

 • Customer Journey Mapping
  We brengen samen met jullie de journey in kaart vanuit het oogpunt van de klant.
 • Employee Journey Mapping
  Wij helpen jullie bij het vaststellen van jullie identiteit en de daarbij passende propositie.
 • Drijfveren onderzoek
  Leer jullie de doelgroep beter kennen en optimaliseer jullie aanpak.

Monitoren & Verbeteren

Als organisatie wil je groeien en blijven innoveren. Door de klant hierbij te betrekken zullen jullie als gehele organisatie niet alleen meer succes behalen maar ook verder ontwikkelen. Het monitoren van de klantbeleving en het continue voorzien worden van klantfeedback is enorm van belang. Wij adviseren jullie graag bij het nemen van de volgende stap;

 • Klanttevredenheidsonderzoek
  Continue voorzien van inzicht en een duidelijk overzicht van de quick wins om klantprocessen efficiënter en effectiever in te richten.
 • Medewerkerstevredenheidsonderzoek
  Diepere inzichten door middel van korte, wisselde surveys waarin de status en de ontwikkeling van jullie medewerkers beter zichtbaar worden. 
 • Retentie Monitor
  Verkrijg meer inzicht op de kans van verloop binnen de specifieke groep jonge medewerkers (bijbaners).

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.