WeConnect

Branding

Customer & Brand Research

Branding is meer dan een logo. Branding zijn alle activiteiten om jouw merk heen. De activiteiten die bij horen te dragen aan de bekendheid van het merk.

Goede branding is daarom essentieel. Herkenning is cruciaal om het mentale marktaandeel te bemachtigen. De sterke merken onder ons, hebben herkenbare en vaak unieke elementen. Deze elementen zorgen ervoor dat de consument ze sneller zal linken in verschillende koopsituaties.

LiveResearch ondersteunt merken niet alleen in groei maar ook in versteviging. Doelgericht maken we de koppeling tussen koopsituaties en het brein.

Brand Assets

Hoe bouw je aan je mentale marktaandeel als merk? Herkenning is cruciaal om het mentale marktaandeel te bemachtigen. De sterke merken onder ons, hebben herkenbare en vaak unieke elementen. Deze elementen zorgen ervoor dat de consument ze sneller zal linken in verschillende koopsituaties. Willen jullie daarom het merk onderzoeken, de positie verstevigen of juist groeien? Wij zijn gespecialiseerd in;

 • Category Entry Points

Met onderzoek kunnen wij in kaart brengen welk gedrag er gepaard gaat met de beslissing, de aankoop en/of het gebruik.

 • Distinctive Brand Assets

De elementen van jullie merk die je kan horen, zien en voelen. Met ons onderzoek naar jullie DBAs, meten wij niet alleen hoe sterk de assets zijn maar ook wat er per element moet gebeuren. 

Usage & Attitude

Een groot deel van onze beslissingen worden snel en bijna op automatische piloot genomen. Grotendeels worden deze keuzes gemaakt in de situatie waar wij ons dan in bevinden.

Ons Usage & Attitude onderzoek geeft jullie daarom ook inzicht in de 5 w’s: Wie, Wat, Waar, Wanneer en Waarom. De vraag is daarom ook; Wat drijft jullie consument? Om dit te kunnen achterhalen bekijken wij deze learnings vanuit drie niveaus;

 • De Mens, wat zijn hun waarden en normen, hun behoeftes en wat motiveert hen
 • De Markt, hoe sterk is het aanbod en wordt er gecommuniceerd
 • De Maatschappij, wat zijn de huidige trend en met welke wet- en regelgeving hebben we te maken

Om al deze niveaus te kunnen achter halen, gebruiken we verschillende onderzoeksmethodieken.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.