contentcreatie

Om op te vallen in de drukte is gepersonaliseerde contentcreatie een belangrijk onderdeel van elke strategie. Maar hoe val je op in de online omgeving waar de gemiddelde aandachtsspanne 8 seconden is?

WeConnect heeft jaren ervaring met het maken van passende content voor onze klanten. Zowel online als offline, digitaal en fysiek, hebben wij uitingen ontworpen voor: Kanzi, CêlaVíta, Napoleon, Kips en ruim 40 andere klanten.

Hoe creëren wij passende content?

We beginnen door te kijken op welke platformen (b.v. Facebook, Instagram, Pinterest en/of YouTube) we de juiste doelgroep kunnen bereiken. Daarna bepalen we welke contentvorm het meest geschikt is voor de boodschap. Als er veel informatie moet worden gecommuniceerd is een motion vaak beter geschikt dan een visual met een lange lap tekst en als er meer entertainment-waarde aan de boodschap is verbonden kiezen we vaker voor een (zelf geproduceerde) video.

Onze fotografie, videografie en overige content creatie wordt altijd gemaakt voor alle verschillende formaten, zo vereist een Instagram Story een ander formaat en beeldverhouding dan een linkpost op Facebook. Ook creëren wij al onze digitale content mobile first.

Naast eigen content creatie adviseren we ook in het inzetten van bestaande content en kunnen lopende campagnes doorvertalen en optimaliseren naar digitale uitingen.

Data driven content optimalisatie

Om spend waste tegen te gaan, A/B testen we onze content meerdere keren. Door de boodschap, de visuals en de doelgroep te optimaliseren halen we het beste uit het budget en kunnen we de klant beter adviseren op toekomstige campagnes.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Interesse?

Of bel ons op: 0182-535 663 of mail ons op: info@weconnect.nl

Misschien ook interessant: