Prenatal Winapp

De opdracht.

De Mama Mazzeldagen zijn een begrip onder alle (aanstaande) moeders in Nederland, en niet zomaar: tijdens de Mama Mazzeldagen ontvang je tot wel 40% korting op heel veel zwangerschaps- en babymusthaves. Om deze actie van Prénatal extra kracht bij te zetten hebben we een nieuwe variant op onze instant-win app ontwikkeld, waarbij door middel van animatie codering en .gif bestanden veel extra aandacht is besteed aan het visuele.

Onze oplossing.

Elke dag konden de fans 1x meespelen door één van de drie cadeautjes uit de bakfiets te openen. Hiermee maakten zij kans op één van de 170 leuke prijzen, waaronder 2x een elektrische Babboe Bakfiets!

De app is aangejaagd met posts op de facebookpagina en de aparte landingspagina www.bakvolmazzel.nl, die door Prénatal in hun eigen mobiele app is verwerkt. Het spelletje was een groot succes: in totaal is er meer dan 50.000 keer meegespeeld en hebben er bijna 25.000 unieke deelnemers zich ingeschreven! In de app zat ook een nieuwsbrief opt-in, een link naar de webshop en een uitgebreid overzicht van alle prijswinnaars.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de instant-win app?
Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.