Connect goes WeConnect!

terug

We hebben een nieuwtje!

Connect goes WeConnect!

Yay! Vanaf vandaag, 1 mei, presenteren wij ons officieel als WeConnect! WeConnect is een digitaal marketingbureau dat samen met jou gaat voor het beste resultaat. Nu hoor ik je denken: “Wat is er veranderd?”. Dat leg ik je graag uit!

We go digital

Een aantal jaar geleden waren wij nog een ‘echt’ social media bureau. Met onze passie voor het in beweging zetten van consument, hadden we social media als grootste focus. Maar … wij én onze klanten veranderen. Onze klanten willen minder leveranciers en alle (online) marketing bij 1 of 2 bureaus onderbrengen. Dit vergt, voor ons, nieuwe specialismen. Door onze groei hebben we de mogelijkheid om ook als team te groeien en met meer specialisten kunnen we meer oplossingen bieden. We maken de transitie van social mediabureau naar digitaal marketingbureau, met specialisaties op het gebied van:

  • Advertising
  • Data driven marketing
  • Social media
  • E-mailmarketing

Samen!

Ook merkten we dat we met onze merknaam, Connect, te ver van jullie, onze klanten, af staan. Wij werken namelijk niet voor onze klanten, maar met onze klanten. We doen het samen, want alleen zo haal je het beste resultaat. Connecten doen we nog steeds en dit blijft ook onze focus. Daarom zijn wij vanaf nu: WeConnect. Wil je meer informatie over onze oplossingen? Klik vooral verder!

Deel WeConnect

WeConnect - Anouk Mourits

Anouk Mourits

Marketing & Communicatie Specialist