WeConnect

A/B
Testen

Data & Personalisation

Meer conversie behalen? In korte (voor de consument onzichtbare) online tests kun je snel onderzoeken wat het beste presteert.

Voor het verbeteren van advertising campagnes en website pagina’s is A/B testen onwijs belangrijk. Door te A/B testen leren we welke strategie het meest effectief is en zijn we in staat om continu te optimaliseren. Een A/B test wordt altijd opgezet met twee varianten waarna we analyseren welke het meest succesvol is, veelal op basis van conversiepercentage. Vervolgens wordt deze variant ingezet en gaan we op zoek naar een nieuwe, relevante test voor meer effectiviteit en het beste resultaat.

Interesse?

We denken graag met je mee. 

  Onze andere
  diensten:

  MARKETING

  WeConnect is een full service digital agency. Onze specialisten helpen je graag met jouw digitale marketing uitdagingen.

  DATA

  EffectiveProfiles is ons inhouse ontwikkelde customer data platform waarmee we elk touchpoint personaliseren met als doel een hogere Average Order- en Lifetime Value.

  RESEARCH

  LiveResearch verzamelt waardevolle profielen en insights met haar in-house gebouwde software en werkt data- en journey driven.

  RECRUITMENT

  Door de inzet van Data Driven Recruitment bieden we de oplossing om verschillende soorten medewerkers te werven tegen de laagste kosten.

  Recommended Reads